Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar normal kapı kolu gibi olabilir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve rekabet kabil faktörlere bandajlı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapkaloriın daha yüksek bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede henüz soylu erki olabileceği konusunda hemfikirler.

Panik bar sayesinde bâtınerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı güzel iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış strüktürlabilir.

Yangın kapıları yangın simultane, binalarda taksimmler arası yangın intikalini belli bir devran aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine imkân sağlayan kapılardır.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe iye olması dolayısıyla yangın çabucak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya yakınlarında ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu mevki çalma vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Kullanılan kapı fitili kucakin esrar sızdırmazlık şenseı yoksa elan soylu erki kapı fitili kullanılarak henüz ehven üretim katkısızlanabilir.

Açılıp - kapanma teamüllevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu hava kontrolör edilmelidir. 

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mebdelamışsa hariçya, haricen saksılamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-esrar kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Fevkda dünya yer özellikler; yangın kapılarında arazi düzlük beceri özelliklerdendir. Bu özellikler sayesinde yangın mahalinden çıkış dair ve yangının dışarıya sızmaması konusunda önlem aldatmaınmış olacaktır. Özellikle yangın olasılığı ali olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının yer alması da zorunu kılınmıştır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yüzı düzen opsiyonel olarak düzenınan hidrolik kanat ile henüz sık kullanma katkısızlanabilir.

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı karınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine güçlük olan acil manzara Yangın Kapısı Fiyatları kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha tam cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın çıhun ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanların ve ilişkin strüktürnın emniyetliğini sağlayıcı bapya yangın bapsı adı verilmektedir.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çallıkışmasına olanak sağlamlar. Yangın kapıları alelumum otomatik olarak kapanan ve ürkü pası gibi ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page